Kantoorruimte huren in Echt? Bizpoint biedt volop mogelijkheden!

Wilt u een betaalbare, flexibele, moderne en zakelijke kantoorruimte op maat huren in de gemeente Echt-Susteren? Dan bent u bij Bizpoint aan het juiste adres. Bizpoint Echt is een fraai en gezellig kantoorverzamelgebouw met diverse gebruikers in het smalste stukje Nederland. Het pand ligt centraal en op zichtlocatie in hartje Echt. Het is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

In Echt vindt u volop gelegenheid voor het huren van bedrijfsruimte en betaalbare, moderne, flexibele en tijdelijke kantoorruimte. Er zijn nog ruimtes te huur van twintig tot veertig vierkante meter. Het is dus zowel voor startups als wat grotere mkb-bedrijven prima mogelijk om passende, flexibele, betaalbare en instapklare kantoorruimte te huren.

Naast kantoorruimte biedt Bizpoint Echt met veertig tot vijftig parkeerplaatsen ook ruim voldoende parkeergelegenheid. Bovendien profiteert u als ondernemer van snel en robuust internet dankzij de aanwezigheid van een goede glasvezelverbinding.

Klik hier voor de locatie

Bizpoint Echt

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Bizpoint Echt biedt? Neem dan gerust contact met ons op.                                                          Bel naar +31 (0)6 53476710 of stuur een mailtje naar info@bizpoint.nl.


Bizpoint Voordelen


glasvezel & wifi

vergaderruimte

170 parkeerplaatsen

7 laadpalen

lift

wachtruimtes

brievenbussen

24/7 toegankelijk

scherpe huurprijzen