Flexibele kantoorruimte huren in Roermond? Bizpoint helpt!

Wilt u een flexibele, zakelijke en gemeubileerde kantoorruimte huren in de regio Roermond? Bij Bizpoint Roermond bent u aan het juiste adres voor moderne en betaalbare kantoorruimte. Het ruim opgezette en representatieve bedrijvencentrum ligt op het bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Lekker centraal, vlak bij de A73 en A2 en prima bereikbaar met het openbaar vervoer (er ligt een bushalte op 150 meter van het gebouw). Daarnaast is er met 170 plaatsen volop parkeerruimteruimte.

Instapklare, moderne en flexibele kantoorruimtes kunt u al huren vanaf 17 vierkante meter voor € 199 euro per maand. Het huren van kantoorruimte op maat, tijdelijke kantoorruimte of gedeelde kantoorruimte behoort ook tot de mogelijkheden. Dankzij de grote flexibiliteit en scherpe huurprijzen, kunnen naast eenmanszaken, vof’s, bv’s ook start-ups bij Bizpoint prima betaalbare kantoorruimtes huren. U kunt zelf aangeven hoeveel ruimte u nodig heeft, waarna wij op zoek gaan naar een geschikte oplossing.

Het aanbod aan betaalbare, flexibele, moderne en zakelijke kantoorruimte gaat bij Bizpoint gepaard met diverse ondersteunende faciliteiten. Profiteer van glasvezel en gratis wifi, vergaderruimte, 7 laadpalen, een lift, wachtruimtes, brievenbussen en 24/7-toegang tot uw kantoor.


Klik hier voor de locatie

Archief Huurder aan het woord deelnemers:

5. Cleverland (klik hier voor de post)

4. Stichting BKM (klik hier voor de post)

3. Rabbit & netants (klik hier voor de post)

2. T-zorg (klik hier voor de post)

1. LinQxx (Klik hier voor de post)

 

Bizpoint Roermond

Huurders van Bizpoint Roermond

Bent u benieuwd welke bedrijven momenteel gehuisvest zijn in Bizpoint Roermond?  Neem dan hier een kijkje.


Interesse?

Voor meer informatie over het huren van kantoorruimte kunt u contact opnemen met ons via info@bizpoint.nl.


Bizpoint Voordelen


glasvezel & wifi

vergaderruimte

170 parkeerplaatsen

7 laadpalen

lift

wachtruimtes

brievenbussen

24/7 toegankelijk

scherpe huurprijzen