Kantoorruimte huren in Geleen?                 Bizpoint helpt!

Wilt u een betaalbare, flexibele, moderne en zakelijke kantoorruimte op maat huren in de regio Geleen? Dan helpt Bizpoint u graag verder. Bizpoint Geleen is een fraai en modern kantoorverzamelgebouw dat diverse mogelijkheden biedt om kantoorruimte te huren. Het pand ligt op bedrijventerrein Krawinkel, op een minuut afstand van de snelweg A76 en niet ver van de A2. Bovendien is het treinstation Geleen-Luttenrade op loopafstand bereikbaar.

Bizpoint Geleen biedt onderdak aan verschillende zorgorganisaties. Bent u een zorgorganisatie die zakelijke, betaalbare, flexibele en instapklare kantoorruimte zoekt en graag de krachten bundelt en samenwerking zoekt met andere zorgspecialisten? Dan is ons bedrijvenverzamelgebouw in Geleen een prima locatie.

Naast volop mogelijkheden om bedrijfsruimte en betaalbare, moderne, flexibele en tijdelijke kantoorruimte te huren (vanaf 20 vierkante meter voor € 205 euro per maand), biedt Bizpoint Geleen ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Rondom het pand zijn maar liefst tachtig parkeerplaatsen beschikbaar. Instapklare ruimtes zijn voor scherpe prijzen beschikbaar. Dit maakt Bizpoint Geleen ook een aantrekkelijke optie voor startups die kantoorruimte willen huren. Verschillende kantoorruimtes zijn per direct te huur en beschikbaar. 

U hoeft alleen aan te geven hoeveel kantoorruimte u nodig heeft, waarop wij de mogelijkheden verkennen en u voorzien van een passend aanbod. Bizpoint Geleen biedt onderdak aan een divers scala aan bedrijven.

Klik hier voor de locatie

Bizpoint Geleen

Huurders van Bizpoint Geleen

Benieuwd welke bedrijven momenteel gehuisvest zijn in Bizpoint Geleen? Neem dan hier een kijkje.

 

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bizpoint. Bel naar +31 (0)6 53476710 of mail naar info@bizpoint.nl.


Bizpoint Voordelen


glasvezel & wifi

vergaderruimte

170 parkeerplaatsen

7 laadpalen

lift

wachtruimtes

brievenbussen

24/7 toegankelijk

scherpe huurprijzen